Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Памучни кърпи, ароматни масла и други аксесоари за баня, поставени на бежов фон

Вдъхновете се от новата колекция Nordic Bath

Два пъти годишно Лоранс Мюлер, нашият опитен мениджър на категории в областта на кърпите, постелките за баня, завесите за душ и аксесоарите за баня, подготвя колекция от стилни продукти, подходящи за Ваше вдъхновение. Колекцията се нарича "Nordic Bath" и е налична в нашите магазини от 28 септември 2021.

"В тази колекция продължаваме да даваме приоритет на използването на устойчиви материали в нашия асортимент и добавяме фокус върху здраве и благосъстояние - всичко това в класически скандинавски дизайн", казва Лоранс.

Комплекти за баня от естествени материали


"Фокусът ни върху устойчивостта се вижда от новия ни диспенсър за сапун и поставка за четки за зъби ESSVIK, изработени от 51% рециклирано стъкло и сертифицирани по GRS. Красивият светлорозов цвят веднага ще придаде елегантност на банята Ви. Цялостното изражение е спокойно и стилно и съдържа ясни препратки към природата", казва Лоранс.

Съчетайте ESSVIK с натурални и органични аксесоари като новия поднос и буркан за съхранение ARDALA, изработени от сертифицирана от FSC мангова дървесина. Артикулите ARDALA ще са налични в нашите магазини от края на ноември 2021.

Дървени табла и буркан с ролер за лице и сапун

 

Продължавайки с новите продукти, които са естествени и устойчиви, разгледайте новата поставка за тоалетна хартия и кошче за тоалетна хартия VEGBY, изработени от морска трева. VEGBY се вписва идеално в популярната тенденция за добавяне на занаятчийски елементи в дома.

Ежедневен лукс с ароматни масла и ролер за лице

"Превърнете банята си в светилище с новата колекция Nordic Bath. Тук можете да се погрижите за себе си и да презаредите енергията си. Нашият нов ролер за лице VALLSTA, изработен от нефритения камък, ще Ви накара да се отпуснете и ще Ви даде усещане за благосъстояние", казва Лоранс.

 

Използвайте нашите тампони за грим за многократна употреба VAD, за да отстраните грима си. Тампоните са изработени от памук и бамбук и се съхраняват в памучна торбичка, която може да се пере, така че да ги използвате отново и отново. Вземете нашата гъба за баня VAD със себе си под душа и се насладете на нейните пилинг свойства.

 

Направете усещането за здраве пълно с нашите нови ароматни масла MOHEDA в изработени бутилки от 120 мл и произведени в Европа. Те ще придадат на дома Ви ухание на непокътната скандинавска природа. От края на ноември 2021 ще се предлагат в 3 нови аромата.

Меки и памучни кърпи и постелки за баня

Сиви вафлени кърпи и бяла кърпа върху пейка, поставена върху бяла постелка за баня

 

Колекцията на Nordic Bath не би била пълна, ако не споменем някои от най-висококачествените ни кърпи и постелки за баня. Нашите кърпи IDRE са изработени от 30% рециклиран памук и 70% първокласен памук и имат модерна вафлена текстура. Добавете изтривалката за баня GIMO от 100% памук.

Открийте повече

Любимите аксесоари за баня на купувача

Любимите аксесоари за баня на купувача

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача